Danfoss VVS Guide 8

VVSguide-qr-tag_700x350 Nu kan du få den nyeste udgave af Danfoss’ populære VVS Guide.

Guiden findes både som den kendte bog, men er som noget nyt nu også tilgængelig på tablets og smartphones.

- 7. maj 2015 Af Danfoss Varmeautomatik

Du kan tage VVS guiden med dig på mobilen eller ipad, så du altid har den lige ved hånden.

Scan koden her eller gå ind på www.vvsguide.danfoss.dk

Vælg evt. "Føj til hjemmeskærm", så du har et ikon liggende på skærmen, klar til når du har brug for det. Se vedlagte guide nederst på siden.

 

Opbygningen er, som du kender den med sigende overskrifter, du kan navigere i.

Ottende udgave er naturligvis opdateret med de nyeste Danfoss produkter til glæde for alle, der arbejder professionelt med vores produktprogram.

Du kan blandt andet finde tekniske fakta om radiatorventiler og -termostater, returløbstermostater, indreguleringsventiler, magnetventiler, gulvvarme (e- og vandbåren), elektronisk automatik, brænderautomatik, ventilation og varmepumper.

Derudover indeholder guiden også en ordliste med forklaringer på udtryk som tryktrin, ventilkapacitet og proportionalbånd. Dermed synes vi selv, at vi har fået opbygget et opslagsværk, der dækker de mest almindelige spørgsmål og behov, som kan opstå for installatører og rådgivere i løbet af en arbejdsdag.

Der er også blevet tilføjet en alfabetisk indholdsfortegnelse efter type, så det er nemt og overskueligt at se præcis hvilke sider, du kan finde de forskellige produkter på.

 

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen